keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Seurasaaren joulupolulla jälleen

Vietimme mitä mukavinta päivää Seurasaaren Antin talossa jälleen kerran syöden, juoden ja tanssien. Ja toki hieman ulkonakin käpsytellen.

Laitoimme joukolla pöydät koreiksi, tällä kertaa toimimme nyyttikestien tapaan, eli kukin toi jotaan pöytään. Ja vaikka aluksi oli hieman huoli, että miten pärjäämme, kun oli olevinaan niin kovin vähän tarjottavaa, niin eihän niitä kaikkia syötyä saatu ;-D


Ruokailun päälle oli perinteistä seurustelua ja sitten myös sitä tanssia. Mikäli asianosaiset haluavat nähdä ihan elävää kuvaa tanssitaidoistamme, niin voin sitä yksityisesti lähettää. Mutta vain siis henkilöille, jotka todella vaativassa tanssiesityksessä näyttäytyvät...
Myös lahjoja jaettiin, eli jokainen joka oli tuonut pienen paketin, myös sai pienen paketin. Voipi kuitenkin olla, että tähän haluaisin jatkossa pienen muutoksen, mutta siitä sitten joskus toiste toisella areenalla.

Pieniä ikkunantakaakurkkijoita oli runsaasti, kuulemma Seurasaaressa kävi yhteensä 15 000 vierasta, eli kyllä tuosta määrästä riitti ihan tarpeeksi ikkunankin taakse.


Ja lopuksi leikimme vielä perinneleikkiämme, eli sokkoa, joka oli jälleen kerran hirmuhauskaa, ja kello tulikin viisi aivan yht'äkkiä!

Ja kuten ennenkin, kyllä se soitto vaan on se, mikä sen tunnelman tekee. Kiitos siis ennen kaikkea soittajille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti