maanantai 28. joulukuuta 2015

Väkevä Viapori 19.9.2015Väkevä Viapori -tapahtuma

Väkevä15


18.-20.9.2015 Helsingin Suomenlinnassa pidetty kaupunginosatapahtuma sai myös Wanhaa Waruswäkeä liikkeelle. Meidän päiväksi sopi lauantai, jolloin oli marssien, äksiisien ja ampumisten lisäksi tarkoitus nauttia myös toistemme seurasta ja muistella kesän tapahtumia. 

Saimme tällä kertaa vallatuksi omaksi tilaksemme Cafe Chapmanin yläkerrassa olevan kokoustilan. Ja Cafe Chapmanin henkilökunta palveli meitä jälleen kuin omaa perhettään. Ihania kun ovat!

Heti kokoontumisen jälkeen olikin aika lähteä tositoimiin, eli marssille kohti paraatikenttää ja äksiisiä. Tätä ennen oli kuitenkin tärkeä tehtävä, sillä jokainen mies sitoi käteensä surunauhan poisnukkuneen toverinsa muistoksi. 
Joukossa oli myös kaksi noviisia, joiden suoritus äksiisirivistössä oli oikein mainio, ehkäpä se on niin, että nuorena se on se vitsa väännettävä :-)


Äksiisiesityksen jälkeen siirryimme sivummalle, sillä seuraava tehtävä ei ollut yleisölle, vaan Jesselle sinne jonnekin. Kunnialaukaus Jessen muistolle.


Tämän jälkeen oli vuorossa ruokailuhetki, eli keittoa ja leipää Yläkerholla eli Klubi 20:ssä kuten näemmä nykyään lausutaan. Keiton jälkeen herrat jatkoivat marssiaan kohti paraatikenttää ja me naiset kipaisimme hakemassa kauppahuoneesta hieman päiväkahvitarvikkeita.

Ehätimme saada miehet kiinni vielä ennen marssia päättymistä, ja ennätimme heidän kanssaan perinteiseen Ehrensvärdin kierrokseen eli hiljaiseen hetkeen.
Tämän jälkeen katsoimme virallisen osuutemme olleen siinä ja pääsimme takaisin tukikohtaamme, jossa joimme kahvia, söimme pullaa ja katselimme pääasiassa Waterloo-filmiä. Ja suunnittelimme tulevia.

Ja jos muistin kaiken ihan väärässä järjestyksessä, niin olet varmasti oikeassa :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti